Παραδοσιακές Κατοικίες Σαμωνάς στα Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Καλωσήρθατε

Ο Σαμωνάς είναι ένα πανέμορφο και ήσυχο χωριό που ακόμα διατηρεί τον αυθεντικό του χαρακτήρα καθώς είναι πολύ μικρό και λιγοστοί ακόμα κάτοικοι μένουν σε αυτό. Τις βραδινές ώρες χιλιάδες αστέρια θα μαγνητίσουν τη ματιά σας και τη μέρα μελωδικοί ήχοι, έντονα χρώματα, σαγηνευτικά αρώματα, αγνές γεύσεις και η στενή επαφή με τη φύση, θα ξυπνήσουν όλες σας τις αισθήσεις και η ανάμνησή τους θα μείνει αξέχαστη. Εδώ θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας σε ένα αυθεντικά παραδοσιακό χώρο, χωρίς να στερηθείτε τίποτε από τις ανέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής που διακριτικά έχουμε ενσωματώσει σε όλες τις κατοικίες μας.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Βίλες

Όλες οι κατοικίες μας είναι διόροφες (μεζονέτες) με απεριόριστη θέα σε βούνό και θάλασσα. Χτισμένες αποκλειστικά με πέτρα και ξύλο για να ταιριάζουν στο περιβάλλον που βρίσκονται. Κάθε μία είναι χτισμένη και σε διαφορετικό επίπεδο λόγω της μεγάλης κλίσης του εδάφους, με κοινές αυλές αλλά και ανεξάρτητες βεράντες ή μπαλκόνια και ήσυχες γωνίες.

Παροχές

Οι παραδοσιακές κατοικίες Σαμωνάς προσφέρους διάφορων ειδών υπηρεσίες. Ανακαλύψτε τις παροχές των δωματίων, αλλά και όσες είναι δωρεάν ή με χρέωση.

Κοντινές Εξορμήσεις

Αν προτιμάτε βουνό οι διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι εξίσου πολλές. Από τις Καρές θα ανηφορίσετε για τους πετρόχτιστους κούμους των βοσκών στη θέση Γούρνες.

Επαρχία Αποκορώνου

Η επαρχία Αποκορώνου φημίζεται για τους φιλόξενους κατοίκους της, τα πανέμορφα παραδοσικά χωριά της και τη μοναδική σε ομορφιά φύση της.